SALERNO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 7142 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Salerno. Meer weten? Ontdek meer

28 jan 2023 om 20:52 Pol godziny spoznienia i jedzenie bylo wymieszane przewrocone
27 jan 2023 om 22:13 1 hour and a half later ….
27 jan 2023 om 8:29 Pasta met garnalen bestel, volgens mij waren ze de garnalen vergeten en nog even last minute erbij gegooid.. Ik had de zee letterlijk in me mond gelukkig de eerste keer dat dit is voorgekomen het was ook erg laat.
26 jan 2023 om 19:39 Prijs: 10. Kwaliteit: 10.
25 jan 2023 om 23:38 I asked for paprika to be taken off and they did not care
25 jan 2023 om 14:04 Was echt lekkere Pizza , een aanrader
24 jan 2023 om 9:26 Inschatting bezorgingstijd was 25 min en uiteindelijk duurde het twee keer zo lang maar pizza was warm en erg goed! aanrader.
23 jan 2023 om 17:18 Very nice
23 jan 2023 om 15:06 Heerlijke pizza zoals gebruikelijk! Was erg koud en druk toen ik bestelde, maar toch redelijk op tijd (en warm) bezorgd door een vriendelijke meneer met excuses en een gratis blikje cola. Top zo!
23 jan 2023 om 12:04 Ik heb per ongeluk in de laatste minuut besteld voordat ze sluiten, ondanks dat waren ze super vriendelijk en snel met de bezorging! Eten was ONWIJS lekker en vers
23 jan 2023 om 3:41 Bestel hier elke week meerdere keren. Snelle service en constante goede kwaliteit
22 jan 2023 om 9:17 Pizza was erg goed! Tiramisu was half gesmolten en geschud, maar verder ok. Bezorging snel, al wist de bezorger beide deurbellen niet te vinden.